myynnissä

Keskinäinen Kiinteistö Oy Porvoon Galaksit

Niittypolku 10, 06400 Porvoo

Asuntojen määrä:

43

Valmistumisaika:

12/2022

Keskinäinen Kiinteistö Oy Porvoon Galaksit

Porvoon Galaksit moderni siirtolapuutarha on suunniteltu Linnunradan tähtikuvioiden mukaan. Galakseja on kaikkiaan seitsemän korttelia, joissa jokaisessa korttelissa on 4 – 8 mökkiä. Alueen kaikki 43 Kontion hirsimökkiä ovat ympäri vuoden asuttavia. Puu- tai pensasaidoin aidatut valmiiksi rakennetut mökkipihat ovat kooltaan 259 m2 – 386 m2.

Vaivatonta vapaa-ajan viettoa edistää alueesta huolehtiva huoltoyhtiö, joka varmistaa, että alue pysyy aina kunnossa ja edustaa näin kunnialla Porvoon merellistä ja metsäistä Purolan aluetta. Oman pihan hoidon vaativuudesta pääsee itse vastaamaan sen mukaan mitä toiminnallisuuksia pihalleen haluaa. Onko se ulkoporeamme, kukkapenkki vai yrttitarha, on oma valinta.
Omalle pihallesi voit halutessasi perustaa myös kasvimaan ja istuttaa lisää hedelmäpuita ja marjapensaita. Lisäksi yhtiöltä on mahdollista vuokrata lisäksi yksi tai useampi noin 80m2:n viljelypalsta, joita on yhteensä 43 kpl.

Ekologinen puoli on huomioitu esimerkiksi viljelypalstojen sadevesien keräyksellä kasteluvesiksi.
Vesipostit ja pihan kasteluletkut on asennettuina jokaisen korttelin kääntöpaikalla.

Lapsille on varattu oma leikkialue ja hiekkakenttä aurinkopaviljonkeineen. Alueen sijainti on loistava pyöräilyn ja liikkumisen kannalta vuodenajasta riippumatta.
Muutaman minuutin kävelyetäisyydellä oleva Kokonniemen urheilukeskus ratsastustalleineen, maauimaloineen ja laskettelukeskuksineen tarjoaa aktiivilomailijalle elämyksiä. Porvoon vanhan kaupungin ruokaravintolat ja idylliset kahvilat kutsuvat tarjonnallaan herkuttelemaan. Kaupungin jokiranta on elämää tulvillaan koko kesäkauden.
Nyt on asukkaiden aika nauttia kesällä 2022 istutetusta kasvillisuudesta ja kukkaloistosta ja toivottaa uudet asukkaat tervetulleeksi luomaan lisää kauneutta alueelle.

Kuvat

Lisätietoja taloyhtiöstä

Saatavuus myynnissä
Kohde on valmis kyllä
Rakentamisen vaihe Luovutettu
Valmistumisaika 12/2022
Asuntojen tyyppi Mökki tai huvila
Kerroksia 1
Asuntoja 43 kpl
Lämmitys Suorasähkö. Ilmalämpöpumppu, katto- ja seinäpatterit, pesutilassa sähkölattialämmitys sekä kamiina (ei varaava).
Lainaehdot Rakennusaikaisen luoton pääoma 1 593 795 EUR (ennen lyhennyksiä ) 12 KK euribor, marginaali 1,9 %, viitekorko 0,486, 11.3.2021. Laina-aika 7 v. RS-taloussuunnitelmassa 2021. Laina-aika päättyy 31.3.2028.
Tontti Tonttia hallinnoidaan Keskinäisen Kiinteistö Oy Porvoon Galaksien toimesta. Jokaisella mökillä on oma piha-alue ja pistokkeellinen parkkipaikka, joita hallinnoidaan mökkiin liitetyllä osakesarjalla. Lisäksi alueella on kulkuväyliä, pelastusteitä, yhteisiä muita alueita, sekä julkiseksi merkitty kulkuväylä, joka alkaa parkkipaikalta ja loppuu hevosniitylle. (ei läpipääsyä)
Tontin omistus vuokra
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv

Lisämateriaalit

Vapaat kohteet

1 kohdetta
Niittypolku 10 E30

199 000 €

39 m2
Purola, Porvoo | Mökki tai huvila | 2022
Tupak. + alkovi + parvi + kph + s+varasto + autopaikka
Kohteet 1 / 1

Ota yhteyttä

    Annan suostumukseni siihen, että yritys saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)