Asunto Oy Porvoon Pähkinämeri

TARKMANSINTIE 2, 06150 PORVOO

Porvoon Toukovuoressa voi nauttia asumisesta luonnon, monipuolisten palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Yhteisöllisyys sekä uniikki ja laadukas asuminen ovat toteutuneet Asunto Oy Porvoon Pähkinämeressä.

Muuttovalmiissa yhtiössä on rakennettu kaksi kerrostaloa alueen parhaalle näköalapaikalle Uljaksentien ja Tarkmansintien risteykseen. Talo B (-1 kerros + 4 kerrosta) on valmistunut 2020. Talo A (-1 kerros + 5 kerrosta) on valmistunut 2021.
Suurimmassa osassa asunnoista on vesinäkymä Tarkkisten lahdelle.

Autohalli on rakennettu maan alle -1 kerrokseen.
Hallissa on autonpesupaikka ja molempien talojen puolella hissin vieressä koirille oma pesupaikka.

Yhtiön hallinnassa olevia pihapistokepaikkoja on kaikkiaan 12 kpl ja kylmäpaikkoja 2 kpl. Yhtiö on tehnyt aloitteen kaavamuutoksesta parkkipaikkojen sallitun lukumäärän lisäämisestä ja saanut alueella asian vireille. Yhtiöllä on myös oma Smartpost-pakettiautomaatti ja postilaatikot parkkihallikerroksessa.

Yhtiön hallintaan jää erillinen noin 80m2:n aktiviteettirakennus, jossa sijaitsevat kuntosali, suihkutilat ja saunat. Kuntosalissa on myös oma ilmanvaihtokone, jossa on viilentävä ominaisuus. Kuntosalin edustalla on näköalaterassi.

Jätelajittelu on toteutettu maansisäisillä molok jätejärjestelmällä.
Tupakoida saa vain siihen tarkoitetulla paikalla. Parvekkeilla kaasugrillin käyttö on sallittu palovalvontaviranomaisen asettamisen ohjeiden mukaan.

Asunto Oy Sipoon Pähkinärinne

MUUTTOVALMIS

Söderkulla / Pähkinälehto

Tässä kohteessa asut luonnon keskellä mäntymetsän kupeessa. Pohjakerroksissa voit nauttia omakotitalomaisesta asumisesta ilman työtaakka, lasitettu tilava parveke, oma terassi ja piha-alue mahdollistavat sen.

Yhtiössä on kaksi neljäkerroksista kerrostaloa, joissa on hissi. Asunnot ovat yksitasoisia.

Huoneistokoot:
2 h + k + sauna 52,5 m²
2 h + k + kph 53,5 m²
3 h + k + sauna 70,5 m²
3 h + k + sauna 79,5 m²
4 h + k + sauna 89,5 m²
3-4 h + k + sauna 94,5 m²
4-5 h + k + sauna 115 m²

Asunto Oy Sipoon Pähkinämetsä

2015 valmistui kauniin koivu- ja mäntymetsän kupeeseen 26 asuntoa kolmeen rivi-/luhtitaloon, joissa asutaan yhdessä tai kahdessa kerroksessa.

Gneissikaari 1 Sipoossa sijoittuu palvelujen lähettyville. Helsingin moottoritielle hurauttaa minuutissa.

Söderkullan monipuoliset palvelut ovat kilometrin päässä ja päiväkoti noin 200 metrin etäisyydellä. Taasjärven uimarantaan kävelee muutamassa minuutissa.

Asunto Oy Pornaisten Pähkinälaakso

2016 valmistui viehättävään ja rauhalliseen maaseutuympäristöön yhdeksän asuntoa kahteen rivitaloon, joissa asutaan yhdessä tasossa ja jotka on toteutettu puurakentamisella.

Yhtiön oma tontti on tasainen ja helppokulkuinen. Yhtiön piha-alueen kulkuväylät on asfaltoitu ja leikkipihalla on turvasora leikkitelineiden alueille. Yhtiön hallintaan jääneille etu- ja takapiha-alueille sekä leikki- ja oleskelualueelle on istutettu pensaita ja puita. Kaikilla asunnoilla on autokatospaikka heti asunnon sisääntulon edustalla. Muutamilla asunnoilla myös kakkosautopaikka kotioven läheisyydessä.

Asuntojen varustelutaso on korkea. Asunnoista löytyy mm. Domus-keittiöt ja –kalusteet. Asuntojen materiaalivalinnat ja värit on toteutettu erilaisin tunnelmin:

Hienostunut skandinaavinen värimaailma on nimensä mukaisesti vaaleita värejä ja selkeitä linjoja, maalaisromanttisessa sisustuksessa korostuvat puun ja valkoisen liitto, ja moderni koti on pelkistetty valko-mustan ja harmaan yhdistelmä.

Betonilaatan päälle katettu terassiosuus on jokaisen asunnon arjen luksusta. Erikokoiset huoneistokohtaiset oleskelupihat lisäävät entisestään osakkeen omistajan hallinta-aluetta. Näille pihoille on istutettu pensaita, koristepuita sekä muita istutuksia.

Muut kohteet

 • Askolan päiväkoti
 • Askolan rivitalo
 • Asunto Oy Espoon Saunamajurin paikallavalutyöt
 • Laajasalon palvelukeskus
 • Loviisan hakevoimalaitoksen betonointityöt
 • Monninkylän päiväkoti
 • Monninkylän rivitalot
 • Myllypuroon parkkihallin betonointityöt
 • Mäntsälään 1000 m2 halli
 • Pornaisten palvelukeskus
 • Pornaisten rivitalot
 • Tolkkisten biovoimalaitoksen laudoitus