myynnissä

Asunto Oy Sipoon Inkerinpähkinä

Hansaksenkuja 7, 01150 SÖDERKULLA

Asuntojen määrä:

12

Valmistumisaika:

1/2024

Asunto Oy Sipoon Inkerinpähkinä

Juuri valmistunut 12 kodin taloyhtiö on rakennettu omalle upealle kalliotontille. Talon kaakkoispääty on rakennettu kolmeen kerrokseen.
Kellarikerroksessa on tilavat huoneistovarastot, kuntosali ja tekniikkatiloja, sekä väestönsuoja. Kuntosalista löytyvät valmiina kotikuntosalin peruslaitteet.
1. ja 2. kerroksessa sijaitsevat yhtiön yksikerroksiset huoneistot.
Loppu osa rakennuksesta on kahteen kerrokseen rakennettuja 120 m2:n ja 95 m2:n huoneistoja. Kaikissa huoneistoissa on lasitettu- ja avoparveke, sekä puuterassi.
Suurimmassa osaa huoneistoissa on myös piha-alue.

Yhteinen autopiha, sekä sisääntulojen kulkuväylät on asfaltoitu ja maisemoitu pensailla, sekä puilla. Kallioinen kaunis piha-alue on maisemoitu siirtokivin ja hyödynnetty valmiina olevaa sammal- ja jäkäläpeitettä.

Asuinrakennuksen lämmityksen tuottaa kaksi vesi-ilmalämpöpumppua ja autokatoksen katolle asennetut aurinkopaneelit.
Huoneistokohtaisen ilmanvaihtojärjestelmän viilennystoiminnolla voit kesä-aikaan viilentää kotiasi ja taviaikaan nostaa parilla asteella huoneiston lämpötilaa.
Kaikissa huoneistoissa kalustusta helpottava vesikiertoinen lattialämmitys huonekohtaisin termostaatein. Kylpytilojen lattialämmityksen lämpötila säädetään pääkeskuksesta.

Ilta-aurinkoisilta yläkerroksen lasitetuilta parvekkeilta avautuvat kauniit pelto- ja metsänäkymät kauas autokatoksen yli.

Laadukkaat keittiö-, kylpyhuone- ja vaatesäilytyskalusteet ovat Puustellin laatua.

Vaatekaapistoissa on tilaa säästävät ja laadukkaat liukuovet, ovimateriaaliksi on valittu satiinipintaiset mattaovet ja peiliovet. Keittiön ja märkätilojen kaapistojen vetimet on Puustellin näyttävästä Edge sarjasta.

Työtasot on kestävää Dektonia tai kvartsia niin keittiöissä kuin kylpyhuoneissakin. Keittiöissä vakiovarusteisiin kuuluvat kylmäkoneet, astianpesukone, mikroaaltouuni, kalusteliesi ja uuni, kalustepeittein ja integroituina Bosch laatua. Kylpytiloissa valmiina kuivaava pyykinpesukone tai pyykkitorni.

Laatuun on panostettu myös pintamateriaalien osalta. Eteistilat on laatoitettu ja asuintilojen lattiapinnoitteeksi on valittu kestävä ja helppohoitoinen vinyylikorkki.

Kaikkien yläkertojen huonetila on korkeaa vinokattoista.

Autokatosrakennuksessa on kaikkiaan 21 sähköpaikkaa latauslaitevarasuksella, paikat ovat erillisillä osakkeilla ostettavissa.
Pihan kaakkoispäädyssä on lasten leikkialue ja sisääntulon päätyyn on asennettu Molok jätejärjestelmä.

Upeat ulkoilumaastot lenkkipolkuineen lähtevät lähes kotiovelta ja palvelut sijaitsevat noin 1,5 km etäisyydellä Söderkullan keskustassa.

Autokatospaikkojen myyntihinta 9 485,71 EUR Osuus yhtiölainasta 6 514,29 EUR. Velaton myyntihinta 16 000 EUR. Hoitovastike 25,80 EUR kk. Rahoitusvastike 22,80 EUR kk 30.6.2024 saakka, jonka jälkeen 49,80 EUR kk.

Kuvat

Lisätietoja taloyhtiöstä

Saatavuus myynnissä
Kohde on valmis kyllä
Rakentamisen vaihe Valmis
Valmistumisaika 1/2024
Asuntojen tyyppi Rivitalo
Kerroksia 2
Asuntoja 12 kpl
Lämmitys Vesi-ilmalämpöpumppuja 2 kpl, aurinkopaneelit.
Lainaehdot RS-pankki Nordea Bank Oyj Luoton pääoma: 2 887 650 EUR + 136 800 EUR EB 12 kk marginaali 1,30 viitekorko 2,686 1.11.2022. Laina-aika 1+20v. Mikäli pääomavastikkeen maksaa muina ajankohtina, kuin yhtiön hallinnon luovutuksen aikana, 11.6 tai 11.12, veloittaa pankki noin 400 euron suuruisen palkkion ja mahdollisen % osuuden lainan euromäärästä. Kohde on yhtiölainoitettu. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.
Tontin omistus oma
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv

Vapaat kohteet

Ei hakutuloksia

Ota yhteyttä

    Annan suostumukseni siihen, että yritys saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)