Hansaksenkuja 7 as 11

Söderkulla, Sipoo | Rivitalo | 3 h + k + wc-khh + vh + kph + s+lasitettu parveke + varasto

499 000 €

Velaton hinta

95 m2

Pinta-ala

3

Huoneita

2023

Rakennusvuosi


Tilava avokeittiö, johon mahtuu jopa 12 hengen ruokapöytä ja tilaa jää vielä runsaasti olohuoneen kalusteille.
Valoisa ja avara tila, josta kulku lasitetulle parvekkeelle. Keittiössä ja olohuoneessa korkeaa vinokattoista huonetilaa, joka nousee myös makuuhuoneissa.
Erillinen wc ja sen lisäksi kylpyhuoneessa on wc-istuin.

Keittiön laskutaso ja wc:n sekä kylpyhuoneen tasot ovat näyttävää Dekton Helena kivipuristetta. Puustellin kaapistojen ovet ovat Dust Grey mattasatiinia.

Juuri valmistunut 12 kodin taloyhtiö on rakennettu omalle upealle kalliotontille. Talon kaakkoispääty on rakennettu kolmeen kerrokseen.
Kellarikerroksessa on tilavat huoneistovarastot, kuntosali ja tekniikkatiloja, sekä väestönsuoja. Kuntosalista löytyvät valmiina kotikuntosalin peruslaitteet.
1. ja 2. kerroksessa sijaitsevat yhtiön yksikerroksiset huoneistot.
Loppu osa rakennuksesta on kahteen kerrokseen rakennettuja 120 m2:n ja 95 m2:n huoneistoja. Kaikissa huoneistoissa on lasitettu- ja avoparveke, sekä puuterassi.
Suurimmassa osaa huoneistoissa on myös piha-alue.

Yhteinen autopiha, sekä sisääntulojen kulkuväylät on asfaltoitu ja maisemoitu pensailla, sekä puilla. Kallioinen kaunis piha-alue on maisemoitu siirtokivin ja hyödynnetty valmiina olevaa sammal- ja jäkäläpeitettä.

Asuinrakennuksen lämmityksen tuottaa kaksi vesi-ilmalämpöpumppua ja autokatoksen katolle asennetut aurinkopaneelit.
Huoneistokohtaisen ilmanvaihtojärjestelmän viilennystoiminnolla voit kesä-aikaan viilentää kotiasi ja taviaikaan nostaa parilla asteella huoneiston lämpötilaa.
Kaikissa huoneistoissa kalustusta helpottava vesikiertoinen lattialämmitys huonekohtaisin termostaatein. Kylpytilojen lattialämmityksen lämpötila säädetään pääkeskuksesta.

Ilta-aurinkoisilta yläkerroksen lasitetuilta parvekkeilta avautuvat kauniit pelto- ja metsänäkymät kauas autokatoksen yli.

Laadukkaat keittiö-, kylpyhuone- ja vaatesäilytyskalusteet ovat Puustellin laatua.

Vaatekaapistoissa on tilaa säästävät ja laadukkaat liukuovet, ovimateriaaliksi on valittu satiinipintaiset mattaovet ja peiliovet. Keittiön ja märkätilojen kaapistojen vetimet on Puustellin näyttävästä Edge sarjasta.

Työtasot on kestävää Dektonia tai kvartsia niin keittiöissä kuin kylpyhuoneissakin. Keittiöissä vakiovarusteisiin kuuluvat kylmäkoneet, astianpesukone, mikroaaltouuni, kalusteliesi ja uuni, kalustepeittein ja integroituina Bosch laatua. Kylpytiloissa valmiina kuivaava pyykinpesukone tai pyykkitorni.

Laatuun on panostettu myös pintamateriaalien osalta. Eteistilat on laatoitettu ja asuintilojen lattiapinnoitteeksi on valittu kestävä ja helppohoitoinen vinyylikorkki.

Kaikkien yläkertojen huonetila on korkeaa vinokattoista.

Autokatosrakennuksessa on kaikkiaan 21 sähköpaikkaa latauslaitevarasuksella, paikat ovat erillisillä osakkeilla ostettavissa.
Pihan kaakkoispäädyssä on lasten leikkialue ja sisääntulon päätyyn on asennettu Molok jätejärjestelmä.

Upeat ulkoilumaastot lenkkipolkuineen lähtevät lähes kotiovelta ja palvelut sijaitsevat noin 1,5 km etäisyydellä Söderkullan keskustassa.

Autokatospaikkojen myyntihinta 9 485,71 EUR Osuus yhtiölainasta 6 514,29 EUR. Velaton myyntihinta 16 000 EUR. Hoitovastike 25,80 EUR kk. Rahoitusvastike 22,80 EUR kk 30.6.2024 saakka, jonka jälkeen 49,80 EUR kk.
Seuraava näyttö:

1.4.2024 klo 13:15

Ota yhteyttä tai jätä viesti

Pirjo Mäkinen

YKV, LKV, KED, RAKI

Ota yhteyttä





    Annan suostumukseni siihen, että yritys saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    Perustiedot

    Kohdenumero70071332
    SijaintiSipoo, Söderkulla
    Hansaksenkuja 7 as 11
    TyyppiRivitalo
    Huoneistoselitelmä3 h + k + wc-khh + vh + kph + s+lasitettu parveke + varasto
    Huoneiden lukumäärä3
    SaunaOma sauna
    ParvekeOn
    Asuinpinta-ala95,0 m2
    KuntoErinomainen
    Kerros2/2/2
    Rakennusvuosi2023
    VapautuuHeti vapaa
    Vapautuu15.10.2023

    Hinta ja kustannukset

    Velaton hinta499 000,00 €
    Myyntihinta270 394,37 €
    Hoitovastike408,50 € / kk
    Yhtiövastike1 206,50 € / kk
    Lisätietoja maksuistaRakentamisvaiheessa on arvioitu kuntosalin ylläpidon sisältyvän hoitovastikkeeseen. Rahoitusvastike muuttuu 1.7.2024 ja on 1 748 EUR kk pääoman lyhennyksen tullessa kuukausierään mukaan.

    Tilat ja materiaalit

    KeittiöKaapistoihin ovimateriaaliksi valittu TML Satiini matta, eri sävyjä ja Edge sarjan harjattu messinki tai harjattu rosteri. Keittiön välitilat ovat joko lasia tai kvartsia / Dektonia. Kaksikerroksisissa huoneistoissa on keittosaareke, tasot Dekton / kvartsi. Kylmäkoneet ja astianpesukone ovat kalustelevypeitteiset. Vakiovarustelu: Mikroaaltouuni, kalustepeitteiset jääpakastinkaappi-jääkaappi ja pakastinkaappi, kalusteuuni, induktioliesi integroidulla liesituulettimella - induktioliesi ja ulosvedettävä liesituuletin seinämalli, kalustepeitteinen astianpesukone. Bosch laatua. Keittiön lattiat laattaa tai vinyylikorkkia. Katto maalattu ontelolaatta.
    OlohuoneLattiat vinyylikorkkia ja seinät maalatut betoni- tai kipsilevyseinät. Katto maalattua ontelolaattaa.
    MakuuhuoneMakuuhuoneissa Puustellin liukuovikaapistot tai/ja vaatehuone. Lattiat vinyylikorkkia. Seinät on maalattua kipsilevyä tai betonia. Katto maalattua ontelolaattaa ja 2 krs:n makuuhuoneissa korkeaa vinokattoista huonetilaa.
    KylpyhuoneLattia ja seinät laatoitettu. Katto puupaneelia tai maalattua kipsilevyä. Vakiovarusteet: wc-istuin, peilikaappi tai valopeili, käsienpesuallas, allaskaapisto, pyykkikaappi, pyykkitorni tai kuivaava pyykinpesukone, sadesuihku, tarvike hylly, suihkuseinä ja pyyhepatteri.
    KodinhoitohuoneKodinhoitotila wc:n yhteydessä.
    Saunan kuvausKaikissa huoneistoissa on sauna, upotettu tornikiuas ja lasiseinä kylpyhuoneeseen. Saunat lämpökäsiteltyä leppää tai haapaa ja lauteet leppäpuuta. Lattia 10x10 laattaa.

    Lisätiedot

    HissiEi
    LämmitysjärjestelmäVesi-ilmalämpöpumppuja 2 kpl, aurinkopaneelit.
    InternetElisa taloyhtiön laajakaista perusnopeus 100 M 50 M.
    TVKaapeli-tv
    Taloyhtiön nimiAsunto Oy Sipoon Inkerinpähkinä
    KiinteistönhoitoHuoltoyhtiö
    Tontin omistusOma
    Tontin pinta-ala4 654,0 m2
    Taloyhtiöön kuuluuYhtiön välittömään hallintaan jäävät: - väestösuoja 35 m2 kellarikerroksessa - tekniset tilat 20 m2 kellarikerroksessa - kuntosali 27 m2 kellarikerroksessa - suihku ja wc kellarikerroksessa kuntosalin yhteydessä - invapaikka katoksessa - ulkoiluvälinevarasto
    RakennusmateriaaliPaikallavalu betoni runko, väli- ja yläpohjat ontelolaatta.
    KattoPulpettikatto Peltikate
    IlmanvaihtoHuoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä viilentävällä ominaisuudella.
    EnergiatodistusOn
    EnergialuokkaEnergialuokka: B2018
    AutopaikkaAutokatospaikkoja erillisillä osakkeilla ostettavissa 21 kpl.
    KaavoitusAsemakaava
    Lisätietoja kaavoituksestaHttps://www.sipoo.fi/kaavoitus-ja-kehittaminen/
    Muuta tärkeää tietoaHuoneistojen sisäportaat on maalattua betonia. Lasikaiteet ja käsijohdin puuta. Kaikissa huoneistoissa tekniikkakaappi, jossa IV-kone ja jakotukit kauttaaltaan olevalle vesikiertoiselle lattialämmitysputkistolle.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    PalvelutRuokakaupat: S-Market, Lidl, K-Supermarket n. 2,5 km. Ravintola Veljekset n. 3 km. Rakenteilla Tokmanni n. 3 m., Koulut: Sipoonlahden koulu n. 2,7 km. Päiväkodit: Miilin päiväkoti n. 2,7 km.
    LiikenneyhteydetBussipysäkki noin 200 m ja Söderkullassa 1,7 km. Hyvät bussiyhteydet.
    Ota yhteyttä kohteen välittäjään

    Pirjo Mäkinen