Niittypolku 10 B15

Purola, Porvoo | Mökki tai huvila | Tupak. + alkovi + parvi + kph + s+varasto + autopaikka

199 000 €

Velaton hinta

39 m2

Pinta-ala

2

Huoneita

2022

Rakennusvuosi


Muuttovalmis mökki, jolla 295 m2:n piha.
Mökin ulkoväritys kuuluu väriltään keltaiseen galaksiin.
Sisäpuolelta mökki on pinnoitettu harmaan sävyillä niin asuintilojen lattian, kuin kylpyhuoneen kivilaattatehosteen osalta.
Mökin ympärille on istutettu pensasaidat ja nurmikko on kylvetty, sekä hedelmäpuut ja pensaat istutettu 2022 kesällä.

Porvoon Galaksit moderni siirtolapuutarha on suunniteltu Linnunradan tähtikuvioiden mukaan. Galakseja on kaikkiaan seitsemän korttelia, joissa jokaisessa korttelissa on 4 - 8 mökkiä. Alueen kaikki 43 Kontion hirsimökkiä ovat ympäri vuoden asuttavia. Puu- tai pensasaidoin aidatut valmiiksi rakennetut mökkipihat ovat kooltaan 259 m2 - 386 m2.

Vaivatonta vapaa-ajan viettoa edistää alueesta huolehtiva huoltoyhtiö, joka varmistaa, että alue pysyy aina kunnossa ja edustaa näin kunnialla Porvoon merellistä ja metsäistä Purolan aluetta. Oman pihan hoidon vaativuudesta pääsee itse vastaamaan sen mukaan mitä toiminnallisuuksia pihalleen haluaa. Onko se ulkoporeamme, kukkapenkki vai yrttitarha, on oma valinta.
Omalle pihallesi voit halutessasi perustaa myös kasvimaan ja istuttaa lisää hedelmäpuita ja marjapensaita. Lisäksi yhtiöltä on mahdollista vuokrata lisäksi yksi tai useampi noin 80m2:n viljelypalsta, joita on yhteensä 43 kpl.

Ekologinen puoli on huomioitu esimerkiksi viljelypalstojen sadevesien keräyksellä kasteluvesiksi.
Vesipostit ja pihan kasteluletkut on asennettuina jokaisen korttelin kääntöpaikalla.

Lapsille on varattu oma leikkialue ja hiekkakenttä aurinkopaviljonkeineen. Alueen sijainti on loistava pyöräilyn ja liikkumisen kannalta vuodenajasta riippumatta.
Muutaman minuutin kävelyetäisyydellä oleva Kokonniemen urheilukeskus ratsastustalleineen, maauimaloineen ja laskettelukeskuksineen tarjoaa aktiivilomailijalle elämyksiä. Porvoon vanhan kaupungin ruokaravintolat ja idylliset kahvilat kutsuvat tarjonnallaan herkuttelemaan. Kaupungin jokiranta on elämää tulvillaan koko kesäkauden.
Nyt on asukkaiden aika nauttia kesällä 2022 istutetusta kasvillisuudesta ja kukkaloistosta ja toivottaa uudet asukkaat tervetulleeksi luomaan lisää kauneutta alueelle.
Seuraava näyttö:

1.4.2024 klo 15:00

Ota yhteyttä tai jätä viesti

Pirjo Mäkinen

YKV, LKV, KED, RAKI

Ota yhteyttä





    Annan suostumukseni siihen, että yritys saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    Perustiedot

    Kohdenumero70069790
    SijaintiPorvoo, Purola
    Niittypolku 10 B15
    TyyppiMökki tai huvila
    HuoneistoselitelmäTupak. + alkovi + parvi + kph + s+varasto + autopaikka
    Huoneiden lukumäärä2
    SaunaOma sauna
    ParvekeEi
    Asuinpinta-ala39,0 m2
    Lisätietoja pinta-alastaEi tarkistemitattu, perustuu Kontiotuote Oy:n lupakuviin. Varasto 5 m2.
    KuntoErinomainen
    Kerros1/1
    Rakennusvuosi2022
    VapautuuHeti vapaa

    Hinta ja kustannukset

    Velaton hinta199 000,00 €
    Myyntihinta165 829,04 €
    Hoitovastike146,25 € / kk
    Yhtiövastike938,25 € / kk
    Lisätietoja maksuistaTontin vuokravastike 43,07 EUR kk. Viljelypalstan vuokra 1.4 - 30.10 välisellä ajalta 10 EUR kk. Kylmä vesi 4,76 EUR m3. Yhtiön omistamat pihapaikat 10 EUR kk. Sähkön kulutus on ollut keskimäärin 5000 kWh tyhjissä mökeissä vuositasoa arvioitaessa.

    Tilat ja materiaalit

    KeittiöAvokeittiössä on graniittitasot, integroitu mikroaaltouuni, kalusteisiin asennettu kiertoilmauuni, kalustepeitteinen jää-pakastinkaappi sekä hidastimella varustetut kaapiston ovet. Yläkaappien ala- ja ylätasossa on LED-valaistus.
    OlohuoneKorkeaa huonetilaa ja isot ikkunat. Ikkunoissa valmiina lamellit ja sälekaihtimet. Lattia vinyylikorkkia, seinät kuultolakattu hirsi.
    MakuuhuoneKaikkien asuintilojen sisäseinät käsitelty Natura 15 lakalla, joka M1 luokiteltu ja päälle maalattava. Ikkunallinen alkovi, joka erotettu taiteovella olohuoneesta. Alkovin ja olohuoneen rajalla kolmi-ikkunainen kamiina. Parvi, jonka lattia-ala noin 20 m2, korkein kohta 1,59 m. Parvella on ikkuna ja lämmityspatteri. Mustat lasikaiteet ja vaaleat puuportaat.
    KylpyhuoneWc ja kodinhoitotila samassa tilassa.
    KodinhoitohuoneKylpyhuone ja wc samassa tilassa.
    Saunan kuvausLeppäpuupaneelit katossa ja seinillä, laattalattia sekä ikkuna. Leppälauteet ja sähkökiuas. Lämminvesivaraaja lauteen alla.

    Lisätiedot

    HissiEi
    LämmitysjärjestelmäSuorasähkö. Ilmalämpöpumppu, katto- ja seinäpatterit, pesutilassa sähkölattialämmitys sekä kamiina (ei varaava).
    InternetLPO netti 500/100 Mbps laajakaista. Mökissä on valmiina kuitupääte, jonka kautta yhteys internetiin onnistuu kaapelilla ja langattomasti. Runsas kaapeli-tv-kanavatarjonta Kaapeli-tv:n peruskanavat (n. 20 kpl) näkyvät CableReady HD &8211; televisiolla/digiboksilla. Lisätietoa tv-kanavista: www.lponet.fi
    TVKaapeli-tv
    Taloyhtiön nimiKeskinäinen Kiinteistö Oy Porvoon Galaksit
    KiinteistönhoitoPorvoon Talotiimi Oy
    Tontin omistusVuokra
    Tontin pinta-ala29 000,0 m2
    Taloyhtiöön kuuluuYhteisrakennuksen rakennusala noin 100 m2 ja varastorakennuksen/teknisen tilan rakennusala n.50 m2. Varastossa mökkiläisten yhteiskäytössä ruohonleikkurit, trimmerit, kuokat ja haravat ym.
    Rakennusmateriaali205 lamellihirsirunko
    KattoHarjakatto ja peltikate
    IlmanvaihtoKoneellinen poistoilma pesutiloissa ja muissa tiloissa painovoimainen. Mökit on perustettu teräspaalujen päälle ja pohjat ovat tuulettuvia puurakenteisia.
    EnergiatodistusEi ole
    AutopaikkaJokaiseen mökkiin kuuluu yhtiöjärjestyksen mukaan pistokkeellinen pihapaikka, josta ei tule erillistä kulua. Lisäksi 17 pihapaikkaa.
    KaavoitusAsemakaava
    Lisätietoja kaavoituksestaPorvoon Kaupunki / kaavoitus
    Muuta tärkeää tietoaPinta-alatieto, perustuu Kontiotuote Oy:n lupakuviin, ei tarkastusmitattu: Kerrosala 1. krs. 45 m2 yhteensä 45 m2. Lattia-ala 1. krs. 39 m2 2.krs 20 m2 yhteensä 59 m2. Lattia-ala + hirsirunko= kerrostasoala 1. krs. 45 m2 2. krs. 25 m2 yhteensä 70 m2. Kaikkiin mökkeihin on suoritettu käyttöönottokatselmus. Taloyhtiön lainan voi maksaa ilman pankin kulua joulu- ja kesäkuussa.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    PalvelutPorvoon kaupalliset palvelut noin 2 km. Gammelbackan ostoskeskus noin 1 km.
    LiikenneyhteydetBussipysäkki noin 1 km Porvoon keskusta. Helsinkiin mentäessä pysäkille noin 2,5 km.
    Ota yhteyttä kohteen välittäjään

    Pirjo Mäkinen