Rakennus Laprip Oy

Asunto Oy Sipoon Inkerinpähkinä

Asunto Oy Sipoon Inkerinpähkinä

Hansaksenkuja 7, 01150 Söderkulla

Sipoon Söderkulla on kehittyvä taajama Etelä-Sipoossa Uudellamaalla. Viimeisimmän saatavilla olevan tiedon mukaan asukkaita on n. 4500. Söderkullan haluttavuus asuinalueena perustuu pääkaupungin läheisyyteen yhdistettynä kattaviin palveluihin, monipuolisiin ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksiin sekä luonnon ja meren läheisyyteen.

Hyvät bussiyhteydet Söderkullasta Helsinkiin, joilla pääset sekä Itäkeskukseen, että Pasilaan ja Kamppiin. Lentokentälle n. 20 minuutin matka autolla. Asukkaille on tarjolla laadukkaat koulu- ja päiväkotipalvelut sekä kirjasto ja kirkko. Uuden terveyskeskuksen odotetaan valmistuvan vuoden 2023 aikana. Lisäksi asukkaille tärkeitä ovat päivittäistavarakaupat, apteekki, yksityinen hammaslääkäri, eläinlääkäri sekä monipuoliset ravintola- ja kahvilapalvelut. Lisäksi useat parturikampaamot ja loistava kukkakauppa, sekä paljon muita asumista helpottavia tekijöitä. Hansaksen alue sijoittuu lähelle perinteistä ja kauniista Söderkullan kartanon aluetta ja myös jokimaiseman läheisyyteen. On ilo tarjota asiakkaillemme Inkerinpähkinän uusia laadukkaita ja toimivia asuntoja, jotka sijoittuvat Hansaksen jo ennestään valmiiseen ja kauniiksi rakennetulle alueelle.

Näin viihtyisästi asut Inkerinpähkinässä

Talon lounaispäätyyn asuntojen alle rakennetaan väestösuoja, jonne asennetaan huoneistokohtaiset lämpimät varastot, sekä kotikuntosali. Hissillä pääsee alas kellarikerrokseen ja ylös kakkoskerroksen huoneistoihin. Kaksikerroksisiin huoneistoihin on asennettavissa kaidehissi lisätyönä. Lupia autokatospaikoille on haettu maksimimäärä, jolloin lähes jokaisen on mahdollista ostaa kaksi autopaikkaa.
Vesikiertoinen lattialämmitys asennetaan kaikkiin huoneiston tiloihin, lämmitysmuodon ollessa vesi-ilmalämpöpumppu. Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto viilentävällä toiminnolla helpottaa kesähelteellä ja on energiataloudellinen talvella. Puu- tai biotakka on mahdollista asentaa lisätyönä. Huoneistojen yläkerroksiin rakennetaan takkavalmiudet: välipohjan lattialaattaan tehdään vahvistus ja yläpohjan ontelolaattaaan kohta, josta läpivienti piipulle on mahdollinen. Yhtiöön asennetaan  myös aurinkopaneelit ja ylimääräinen sähkö myydään energialaitokselle. Näin pienentään niin yhtiön, kuin asuntojen sähkölaskuja.
Kaapeli -TV ja nettiyhteys asennetaan valmiiksi reitittimiä myöten.
Lasitettu parveke ja avo-osuus parvekkeesta, sekä puuterassi ja oma piha aidattuna toteutetaan puu- tai pensasaidoilla.
Laadukkaat keittiö- kylpyhuone ja vaatesäilytyskalusteet on valittavissa erilaisilla mekanismi ja materiaalivaihtoehdoilla. Työtasot on graniittia, kvartsia tai keramiikkaa. Keittiöt varustellaan laajasti ja niihin on valittu integroidut, kalustepeitteiset kodinkoneet.
Kylpyhuoneisiin asennetaan peilikaapit, graniitti- tai kvartsitasot ja malja-altaat. Kuivaava pyykinpesukone tai pyykkitorni on kaikissa huoneistoissa vakiovarusteena. Laadukkaat laatat Wc- ja kylpytiloissa ja parketti, vinyylikorkki tai laatta asuintilojen lattioissa. Yläkerrassa huoneet ovat korkeaa vinokattoista huonetilaa. Upeat ulkoilumaastot lenkkipolkuineen lähtevät lähes kotiovelta.

Näin Inkerinpähkinä sai alkunsa

Sipoon Inkerinpähkinä Asunto Oy Sipoon Inkerinpähkinä on saanut nimensä Rakennus Laprip Oy:n tyytyväisen asiakkaan mukaan. Hän päätti määrätietoisesti seuraavan rakennushankkeen sijoittuvan Sipoon Söderkullaan. Sopivia tontteja ei meinannut millään löytyä, kunnes eräänä päivänä asiakkaamme ilmoitti varanneensa Sipoon kunnalta kallion päällä kauniissa maisemassa sijaitsevan "unohtuneen" tontin ja vieläpä "henkisellä" varauksella rakennusliikkeelle. No, kovin monelle meistä ei ole tarjottu moista varausmuotoa, joten pakkohan rakennusliikkeen oli käynnistää tämä hanke.

Rakentamisen luonne ja toimijat

Maailman epävakaasta tilanteesta huolimatta päätettiin jälleen rakentaa isompia huoneistoja. PK-seudulta suuntautuvan muuttovirran myötä ja edellisistä Laprip Oy:n rakentamista yhtiöistä saatujen varausten turvin hanke on käynnistynyt jo alkuvuodesta 2022. Sipoon rakennusvalvonnan kanssa joustavasti soljuvalla yhteistyöllä on suuri painoarvo hankkeeseen ryhtymisessä ja sen toteutumisessa. Inkerinpähkinään valmistuu 2023 loppusyksyllä 12 korkealuokkaista huoneistoa, joista 4 on yhdessä kerroksessa ja 8 kaksikerroksisia. Lisäksi autokatosrakennus rakennetaan Söderkullantien puolelle toimittamaan autojen säilytyksen lisäksi meluvallin tehtävää. Rakennukset rakennetaan yhtiön omalle tontille, joka sijaitsee kalliolla kauniine pelto- ja metsänäkymineen. Oleskelu- ja autopiha tulee olemaan tasainen ja esteettömyyteen kiinnitetään huomiota myös huoneistojen- ja yhteisten tilojen suunnittelussa.
Söderkullan palvelut ovat vain kivenheiton päässä, eikä Nikkiläänkään ajele kuin 15 minuuttia ja moottoritielle hurauttaa muutamassa minuutissa. Rakennus Laprip Oy toimii pääurakoitsijana yhteistyössä tuttujen yhteistyökumppaneidensa kanssa. Hankkeen pääsuunnittelija on pitkäaikainen Arkkitehtitoimisto Ulla Hovi Kotkasta ja rakennesuunnittelusta vastaa Insinööri Studio Oy Kotka.

Kaikki annettu tieto on ennakkomarkkinoinnin aikaista tietoa ja perustuu 29.8.2022 vallitsevaan tilanteeseen. Rakentaja pidättää oikeuden kaikkiin hanketta koskeviin muutoksiin.

Hanke viedään RS-sopimuksen alaiseksi, jonka jälkeen tehdään sitovia kauppoja. Kauppasopimukseen tarkennetaan materiaalivalinnat ja päivitetään annettu tieto.

Kuvagalleria

Asuntokohtaiset alustavat pohjakuvat

Myynnissä olevat asunnot

Ei hakutuloksia

Lisätietoja

Annan mielelläni lisää tietoja. Ota yhteyttä vaikka heti!

Pirjo-Mäkinen-Saber

Pirjo Mäkinen

Lkv, Lvv, Ked
YKV ylempi kiinteistönvälittäjä
RAKI rakennuttaja- ja kiinteistöasiamies
Kaupanvahvistaja

Kirkkotie 17, Artjärvi

   050 464 9263

   pirjo@saber.fi

    Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)