MAALISKUU

20.3.2018 kiitämme kaikkia esittelyihin osallistujia, sekä uusia osakkeenomistajia osallistumisesta. Laprip sopimukset ovat olleet monelle turvallinen stressitön tie uuteen kotiin. Toivotamme aurinkoista maaliskuun loppua!

Maaliskuu kovine pakkasineen on tuonut meille vihdoin kunnon aurinkoisen vanhan ajan talven Suomeen. Toki aurinko saa ajattelemaan jo kevättäkin ja pääsiäistä…

Sipoon Gneissikaari 5 Pähkinärinteen yhtiössä tapahtuu paljon maaliskuun aikana. Ensimmäinen asunto on valmistunut, mikä mahdollistaa esittelyviikonlopun 10.3 ja 11.3 molempina päivinä klo 12 – 18.

Pähkinälehdon oravayhtdyskunta on kuullut pääsiäiskanan munineen A-talon esittelyasuntoon ja muihinkin pohjakerroksen asuntoihin. Toivomme, että kaikki suklaamunat löytyvät esittelyviikonlopun aikana. Kevättä myös ilmassa pikku yllätysten ja cocktailpalojen merkeissä. Tervetuloa ! Esittelyssä jaetaan juhlapaikka- lounasravintola Villa Söderiin 30 ensimmäiselle katsojalle brunssi/lounaslahjakortti. (Taasjärventie 1)

A-talo on saanut lähes kaikkiin asuntoihin jo väliseinät. Pinnoitukset ja kaapistoasennukset ovat hyvässä vauhdissa.

HELMIKUU

Helmikuussa on tapahtunut Pähkinärinteen kerrostaloissa. Kahden ensimmäisen kerrokset asunnot ovat saaneet väliseinät ja ensimmäisiä pinnoitetaan jo. Lanseeraus uudessa valmiissa esittelyasunnossa pidetään lauantaina 10.3 ja sunnuntaina 11.3 klo 12-18 välisenä aikana. Mukaan saat esittelytilaisuudesta kaunista keväistä katseltavaa ja lounas/brunssi lahjakortin Villa Söderin upeaan ruoka- ja jushlapaikkaan.

Tammikuussa 2018 Sipoon Söderkullan Pähkinärinteen kerrostalohanke saa katon päällensä ja rappuset ylös saakka. Ylimmästä kerroksesta ostaneet pääsevät katsomaan ensimmäistä kertaa livenä maisemia tulevan kotinsa ikkunoista ja parvekkeelta. Betonirungon kuivaukset aloitetaan, materiaalivalintoja lyödään lukkoon A-talon osalta ja autokatokset nousevat varastoineen.

Naapurissa olevasta Gneissikaari 1 Pähkinämetsän yhtiöstä on kaksi asuntoa ostettavina. Päädyissä sijaitsevät 72m2 3h, k, wc, kph, s, parveke. Molemmat muuttovalmiit kodit ovat toisessa kerroksessa.

Pornaisten Revontie 14 Pähkinälaakso yhtiössä on vielä valinnanvaraa niin huoneistokokojen, kuin erilaisiksi sisutettujen asunotjenkin puolesta. Helppoa ja turvallista maalaisasumista parhaimmillaan.

Kaikkiin myytävänä oleviin kohteisiimme pääsee tutustumaan varaamalla esittelyajan. Kannattaa myös muistaa leppoisat Laprip maksuehdot, jos oma on vielä myymättä! 

Joulukuu 2017 Joulun ja Uudenvuoden aika

Toivotamme kaikille työntekijöillemme, yhteistyökumppaneille, urakoitsijoille, asiakkaille ja tilaajille menestyksekästä vuotta 2018!

KIITOS VUODESTA 2017!

Asuntonäyttöjä pyhien ja välipäivien aikaan normaalisti joka päivä sopimuksen mukaan! 050 464 9263 pirjo.makinen@laprip.fi

Share