Tammikuussa 2018 Sipoon Söderkullan Pähkinärinteen kerrostalohanke saa katon päällensä ja rappuset ylös saakka. Ylimmästä kerroksesta ostaneet pääsevät katsomaan ensimmäistä kertaa livenä maisemia tulevan kotinsa ikkunoista ja parvekkeelta. Betonirungon kuivaukset aloitetaan, materiaalivalintoja lyödään lukkoon A-talon osalta ja autokatokset nousevat varastoineen.

Naapurissa olevasta Gneissikaari 1 Pähkinämetsän yhtiöstä on kaksi asuntoa ostettavina. Päädyissä sijaitsevät 72m2 3h, k, wc, kph, s, parveke. Molemmat muuttovalmiit kodit ovat toisessa kerroksessa.

Pornaisten Revontie 14 Pähkinälaakso yhtiössä on vielä valinnanvaraa niin huoneistokokojen, kuin erilaisiksi sisutettujen asunotjenkin puolesta. Helppoa ja turvallista maalaisasumista parhaimmillaan.

Kaikkiin myytävänä oleviin kohteisiimme pääsee tutustumaan varaamalla esittelyajan. Kannattaa myös muistaa leppoisat Laprip maksuehdot, jos oma on vielä myymättä! 

Joulukuu 2017 Joulun ja Uudenvuoden aika

Toivotamme kaikille työntekijöillemme, yhteistyökumppaneille, urakoitsijoille, asiakkaille ja tilaajille menestyksekästä vuotta 2018!

KIITOS VUODESTA 2017!

Asuntonäyttöjä pyhien ja välipäivien aikaan normaalisti joka päivä sopimuksen mukaan! 050 464 9263 pirjo.makinen@laprip.fi

Share